Reviews

Amber – JC Toss

Vietnam was echt fantastisch, echt heel leuk gehad! Alles liep goed, de gidsen waren super leuk, vooral tijdens de heel erg leuke jungle hike bij Tu Lan! De hele reis was een groot hoogtepunt, wij geven een 9/10 😀

Annemiek – JC Chaos

“Alles was perfect! Zonsopgang boven Bromo was het hoogtepunt. Alles was strak geregeld, leuke gids, de route was ook top. We hadden een lekker vol programma in java en daarna chillen op Bali. Cijfer 10/10!

Roel

“Het was een ontzettend toffe reis, alles was goed geregeld. Een goede verdeling van actief en chillen. Jordanië is zeker een aanrader want er is super veel te zien en te doen in 10 dagen!”

Frederik

“Het is een onvergetelijke ervaring geweest. Ik wil jullie dan ook allemaal bedankt voor het organiseren van deze fantastische reis! Alles was tot in de puntjes geregeld met als hoogtepunt het bezoek aan Petra, complimenten aan het Bohemian Birds team!”

Sophia – JC Patrick

“We hebben een fantastische reis gehad, alles ging heel erg goed. We waren onder de indruk van het land en de activiteiten en niemand wilde eigenlijk terug naar huis! De hoge verwachtingen die wij hadden zijn zeker waargemaakt met als hoogtepunten de zonsondergang bij Monteverde en het raften!”

De Commissie van het A.S.C./A.V.S.V 2017

Met De Commissie van het A.S.C./A.V.S.V. maakten wij een fantastische reis naar Zuid-Afrika. De 5-daagse safari in het Kruger park was één van de hoogtepunten! Bohemian Birds had alles goed geregeld en ook aanpassingen tijdens de reis (via Whatsapp!) verliepen soepel. Voor ons een 10 uit 10!

Het Senaat van het A.S.C./A.V.S.V. 2017

Onze reis met het A.S.C./A.V.S.V. Senaat naar Jordanie was waanzinnig! Tot in de puntjes geregeld, een afwisselend programma met zon, zee, jeeps en cultuur – alles wat we wilden!

JC Barracuda

Bohemian Birds Inspireert! Onze lustrumreis naar Cuba was te gek!
Al bij de eerste intake wisten ze ons uit te dagen om wilde ideeën waarheid te maken. We kregen volledig maatwerk en geen verzoek bleek te gek. Het contact is prettig, snel en laagdrempelig. Eenmaal op Cuba werden alle verwachtingen nogmaals overtroffen; alles, ècht alles, was tot in de puntjes georganiseerd. Bohemian Birds maakt haar belofte echt waar!

JC Koevoet

Onze lustrumreis naar Vietnam was fantastisch! Door de organisatie van Bohemian Birds hadden we een mooi programma, stond er altijd iemand voor ons klaar om ons op te pikken en hebben we ons eigenlijk nergens zorgen om hoeven te maken. De mooiste resorts, rooftop zwembaden en met name de tweedaagse hike door de jungle en grotten was een onvergetelijke ervaring. Thanks Bohemian Birds!

JC Shotgun

Bohemian Birds levert wat ze beloven – en meer. Goed voorwerk en afstemming, unieke accommodaties waaronder een National Geographic Lodge, ordentelijke service ter plekke en een zeer gevarieerd programma. Ballonvluchten, quads, bergtoppen en scenic drives – de perfecte combinatie voor een (zoveelste) lustrumreis.

Contactgegevens

info@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 261 3617
Whatsapp: +31640796911

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam