Reviews

La Cucaracha

“Wij zijn in maart 2018 met een groep van 42 meiden naar Bali geweest via Bohemian Birds. De strakke organisatie zorgde ervoor dat alles goed verliep en wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. De accommodaties, het vervoer, de restaurants en de activiteiten overtroffen de hoge verwachtingen en hebben samen voor een TOP Lustrumreis gezorgd. De samenwerking met Bohemian Birds was superfijn. Er werd precies geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons enorm geholpen!! We hebben genoten en we zullen deze reis niet snel vergeten!”

Senaat van het E.S.C

“We zijn met 6 mannen 9 dagen naar de Filipijnen geweest. Het afwisselende programma inclusief vervoer met eigen chauffeur was een erg groot succes. Na een aantal actieve dagen met een sloppenwijktour, tocht door de grotten en een wandeling door rijstvelden naar een waterval, hebben we 2 dagen lekker gesurft en cocktails gedronken aan het strand. We hebben genoten, dank!”

Frederieke – P.L.E.I.A.D.I.S

“HEEL erg bedankt voor jullie geweldig georganiseerde reis! Het was fantastisch en iedereen heeft volop genoten! De gids Edgar is onze beste vriend geworden en iedereen heeft een reis gehad die ze nooit zullen vergeten.”

Amber – JC Toss

“Vietnam was echt fantastisch, echt heel leuk gehad! Alles liep goed, de gidsen waren super leuk, vooral tijdens de heel erg leuke jungle hike bij Tu Lan! De hele reis was een groot hoogtepunt, wij geven een 9/10 :D”

Annemiek – JC Chaos

“Alles was perfect! Zonsopgang boven Bromo was het hoogtepunt. Alles was strak geregeld, leuke gids, de route was ook top. We hadden een lekker vol programma in java en daarna chillen op Bali. Cijfer 10/10!

Roel

“Het was een ontzettend toffe reis, alles was goed geregeld. Een goede verdeling van actief en chillen. Jordanië is zeker een aanrader want er is super veel te zien en te doen in 10 dagen!”

Frederik

“Het is een onvergetelijke ervaring geweest. Ik wil jullie dan ook allemaal bedankt voor het organiseren van deze fantastische reis! Alles was tot in de puntjes geregeld met als hoogtepunt het bezoek aan Petra, complimenten aan het Bohemian Birds team!”

Sophia – JC Patrick

“We hebben een fantastische reis gehad, alles ging heel erg goed. We waren onder de indruk van het land en de activiteiten en niemand wilde eigenlijk terug naar huis! De hoge verwachtingen die wij hadden zijn zeker waargemaakt met als hoogtepunten de zonsondergang bij Monteverde en het raften!”

De Commissie van het A.S.C./A.V.S.V 2017

Met De Commissie van het A.S.C./A.V.S.V. maakten wij een fantastische reis naar Zuid-Afrika. De 5-daagse safari in het Kruger park was één van de hoogtepunten! Bohemian Birds had alles goed geregeld en ook aanpassingen tijdens de reis (via Whatsapp!) verliepen soepel. Voor ons een 10 uit 10!

Het Senaat van het A.S.C./A.V.S.V. 2017

Onze reis met het A.S.C./A.V.S.V. Senaat naar Jordanie was waanzinnig! Tot in de puntjes geregeld, een afwisselend programma met zon, zee, jeeps en cultuur – alles wat we wilden!

Contactgegevens

info@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 261 3617
Whatsapp: +31640796911

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam