Zie hier: de heerlijkste wateren en heetste stranden!

jun 8, 2017 // Inspiration

Brand je teentjes op de heetste stranden om ze vervolgens te blussen in de helderste wateren. Vandaag is het Wereld Oceanendag! Deze dag is in 2009 opgericht om “het belang van oceanen voor de gemeenschap te vieren”. Ook wij doen hier aan mee en willen daarom graag de 5 meest geschikte lustrum bestemmingen om deze oceanen te verkennen, met jullie delen! Verken ze van af een zeilboot, kajak, dikke jacht, snorkelend of hoe dan ook!

Meerdere eilandjes gelegen in de Stille Oceaan, met stuk voor stuk prachtige stranden en helderblauw water. Ga tijdens je lustrumreis naar de Filipijnen eilandhoppen met een privé boot, vaar langs verschillende eilanden en verken snorkelend de prachtige onderwaterwereld van de Stille Oceaan.

Eigenlijk ligt heel Amerika aan de Stille Oceaan, maar één van deze landen is Costa Rica. Kilometerslange witte zandstranden, helderblauwe zee en palmbomen. Zo veel plekken waar het mogelijk is om te snorkelen, zwemmen en chillen, voorlopig verveel je je hier niet.

Op je lustrumreis naar Brazilië kan je met een boot op bezoek bij het eiland Ilha Grande. Een waar paradijs met witte stranden en een prachtige omgeving. Maar dat is niet alles. Geniet van het uitzicht van de prachtige omgeving en de blauwe wateren van de Zuidelijke Atlantische Oceaan. Onderweg even aanmeren bij verschillende stranden, een frisse duik nemen en snorkelen!

Bij deze reis zou je zeker gelijk denken aan olifanten en safari, dat kan je ook zeker doen, maar vergeet niet dat Zanzibar de perfecte plek is om te gaan duiken of snorkelen! Van wilde dieren spotten op safari tot de kleurrijke onderwaterwereld met tropische vissen bewonderen, het kan in Tanzania en Zanzibar!

Een driedaagse boottrip naar Rinca en het Komodo eiland, onderweg meerdere malen stoppen voor snorkel sessies en de mooiste koraalriffen van het gebied bekijken? Kom maar door! Wat is er nou relaxter dan een tocht langs verschillende stranden, nou, niks. Ook even de South Beach Tour langs de meest prachtige stranden van het eiland Lombok mee pakken en dan heb je wel zo ongeveer de mooiste lustrumreis van je leven!

Contactgegevens

info@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 261 3617
Whatsapp: +31640796911

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam