BOHEMIAN BIRDS IN CIJFERS

Een community van 11.000+ avonturiers in 7 continenten

41 TEAMLEDEN
7 CONTINENTEN
4850 REIZIGERS
11142 FACEBOOK FANS

Bohemian Birds is een bedrijf met een missie. Het is onze ambitie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te helpen met het legen van hun Bucket List. Onze Bucket List Consultants werken samen met ‘world-class’ lokale specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in de reisbranche in ruim 100 landen om zo de ultieme reiservaringen te kunnen bieden. Wij creëren op maat gemaakte reizen voor groepen vrienden, families, collega’s, disputen & jaarclubs vanaf zes personen. De meeste unieke trips overal ter wereld, met de beste activiteiten – 100% op maat gemaakt voor jouw groep.

In 2015 trokken we wereldwijde aandacht tijdens onze poging om een privé eiland te crowdfunden in Zweden. We verschenen in onderstaande toonaangevende media.

 

 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/1.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/2.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/3.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/4.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/5.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/6.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/7.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/8.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/9.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/10.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/11.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/12.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/13.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/14.jpg
 • http://www.bohemianbirds.com/wp-content/uploads/2016/12/15.jpg

ONS TEAM

Jasper Mutsaerts
 • -Founder

Jasper Mutsaerts (1986) is een Nederlandse ondernemer en blogger. Hij heeft leren lopen en praten in Igogwe, Tanzania. Vanuit daar hebben zijn nieuwsgierigheid en rusteloosheid hem over de halve wereld heen gesleept! Hij heeft voor langere tijd gewoond in Den Haag, Salamanca, Amsterdam, Buenos Aires, Delhi en Londen. Jasper vindt het leuk om mensen met elkaar te verbinden. Hij heeft projecten gedaan voor organisaties zoals McKinsey, Stichting Run for Human Rights Watch, De Nationale DenkTank, THNK, ImpactHub & Emerce. Sinds 2013 stopt hij zijn energie in Bohemian Birds met als missie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te inspireren hun Bucket List te legen.

Michiel Stoffels
 • -Chief Executive Officer

Michiel (1987) kwam in februari 2016 bij Bohemian Birds werken. Hij heeft drie jaar lang een eigen restaurant gehad en heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn op e-commerce gerichte baan bij Albert Heijn. Hij heeft voor meer dan een jaar in New York City gewoond, en heeft onder andere gereisd naar Lapland, Mongolië, Costa Rica, China, Indonesië, de Arabische Emiraten om de ultieme Bucket List ervaring te beleven. Vorig jaar is hij naar Burning Man geweest! Still to go on his never-empty list: Een trip naar Alaska.

Kristiaan Hartmann
 • -Chief Operations Officer

Kristiaan Hartmann reisde met Bohemian Birds naar IJsland. Deze trip was zo inspirerend dat hij besloot om zich bij het bedrijf aan te sluiten in januari 2016. Daarnaast bezoekt hij de mooiste plekken op zoek naar de beste snowboard en surf spots! Op deze plekken groeide zijn interesse en begrip voor verantwoord toerisme snel. Hij combineert zijn enthousiasme voor en kennis van toerisme bij Bohemian Birds en als docent van Tourism Management. Het laatste item wat hij van zijn Bucket List af streepte was IJsland. Next up? Heli-snowboarden in Canada of een trip naar Antarctica!

Tommy Van der Bruggen
 • -Chief Online Strategy

Tommy is een internet ondernemer pur sang. Samen met een aantal vrienden zette hij Huis Huren Ibiza op, de marktleider op het gebied van huizenverhuur op het razend populaire eiland. Tegenwoordig is Tommy eindverantwoordelijk voor de online strategie van Bohemian Birds. Hij is vooral bezig met de optimalisatie, ontwikkeling en marketing van ons bedrijf en onze websites. Het designwerk en alle bijkomstigheden neemt hij ook voor zijn rekening. Op zijn Bucket List? Weekendjes naar Ibiza. Het mediterrane klimaat, gecombineerd met de heerlijke stranden en restaurants maken Ibiza voor hem een perfect eiland!

Duco Vermeulen
 • -Sales Director

Duco Vermeulen is onze Sales Director. Hij is gespecialiseerd in Midden en Zuid-Amerika. Hij heeft hiervoor gewerkt bij een wervingsbureau, Sharp en Smart. Hij houdt van reizen, en doet dat het liefst zo vaak mogelijk! Hij heeft een jaar lang gereisd, waarin hij onder andere Australië en Bali heeft bezocht.

Sabine de Zeeuw
 • -Sales Director

Sabine de Zeeuw is begonnen met werken voor Bohemian Birds in juni 2016. Door haar passie om andere culturen dan haar eigen cultuur te ontdekken, heeft ze onder andere gereisd naar Azië en Amerika. Alhoewel haar Bucket List iets wat onrealistisch is, stopt ze nooit met dromen! Ze combineert haar liefde voor ondernemen en reizen in haar werk voor Bohemian Birds. Next Bucket List item? Heli-skiing in Japan! Onrealistisch? Natúúrlijk niet!

Roderick Verstegen
 • -Legal Director

Roderick is de legal director en houdt zich sinds mei 2016 bezig met de juridische zaken van Bohemian Birds. Roderick krijgt er energie van zijn kennis en expertise in de breedste zin in te zetten en experimenteert graag in de keuken. Hij is werkzaam als bedrijfsjurist voor EBN en werkte eerder als advocaat voor Houthoff Buruma en Diageo. Favoriete bestemmingen zijn Spaanstalige landen en Zuid-Afrika. Hoog op de Bucket List staan: Great Migration in de Serengeti en een trekking langs de Noorse fjorden.

Pauline van Monsjou
 • -Senior Bucket List Consultant

Pauline kwam in september 2016 bij Bohemian Birds werken. Haar ‘wanderlust’ heeft haar al naar een aantal gave en spectaculaire plaatsen gebracht! Vraag haar naar IJsland en ze vertelt je over alle prachtige plekken die dit bijzonder land te bieden heeft. Na een semester studeren in Denemarken, groeide haar liefde voor Scandinavische landen enorm. Haar volgende item op de Bucket List is dan ook Lapland!

Harm Ligtenberg
 • -Travel Specialist; Zuid/Midden Amerika

Harm begon in mei 2017 met werken bij Bohemian Birds. Door zijn passie om andere landen en culturen te ontdekken heeft hij 3x in het buitenland gewoond. Een half jaar in Australië, Spanje en Zuid-Afrika. Door zijn ervaring als tailor-made travel agent en zijn liefde voor Zuid & Midden Amerika heeft de drive om de reis van jouw leven te maken. Verder is hij aan land gegaan bij oa Nieuw-Zeeland, Moorea, Ijsland en de Dominicaanse Republieken. Zijn Bucket List items zijn dan ook om alles te ontdekken wat er te ontdekken valt in Zuid & Midden Amerika

Youri Wagenvoord
 • -Bucket List Consultant

Door mijn drive en mijn studie 'Tourism & Management' heb ik onwijs veel vette bestemmingen toegevoegd aan mijn Bucket List. Ik heb de passie om deze toffe plekken te delen met de rest van de wereld, vandaar ook dat ik een travel account beheer op Instagram! Op die manier probeer ik mijn passie door te geven aan alle andere travelista's. Hoog op mijn Bucket List staat het binnenland van Brazilië en een roadtrip langs de Australische 'Gold Coast'! Als kleine jongen namen mijn ouders mij al naar veel verschillende continenten en mee op fantastische rondreizen. Zij hebben mij enthousiast gemaakt om deze mooie planeet van top tot teen te ontdekken!

Joe Sowerbutts
 • -Bucket List Consultant

Joe is vanaf eind augustus begonnen als Bucket List Consultant bij Bohemian Birds. Hij houdt ervan om zoveel mogelijk unieke bestemmingen te ontdekken! Zo heeft hij afgelopen jaar IJsland en Marrakech bezocht. Tijdens zijn stage bij Bohemian Birds wil hij zijn eigen Bucket List graag aanvullen met een aantal vette trips, en deze ervaringen graag delen met onze klanten! Zijn ultieme 'Bucket List Item' is een treinreis van Nederland naar China en vanaf daar door met de trein naar India & Nepal!

 

ONZE CITY CHIEFS

Oscar Crol

City Chief RSC - Rotterdam

Annemiek van der Sluis

City Chief Laurentius - Rotterdam

Luit Onvlee

City Chief Minerva - Leiden

Justin Mulder

City Chief DSC - Delft

Tim Wolkers

City Chief Virgiel - Delft

Stijn Derksen

City Chief Vindicat - Groningen

Laura Smid

City Chief Albertus - Groningen

Vita van Hall

City Chief UVSV - Utrecht

Rudolf van Schaik

City Chief USC - Utrecht

Suzette Hendriks

City Chief Ceres - Wageningen

Carlotte Dessauvagie

City Chief LANX - Amsterdam

Mike van den Heuvel

City Chief Audentis - Enschede

Dennis Kok

City Chief E.S.C. - Eindhoven

Maurits Leenaers

City Chief SV Circumflex - Maastricht

Marijn Ouwehand

City Chief La Confrérie - Den Haag

Frédérique Popelier

City Chief N.S.V. Carolus Magnus - Nijmegen

Loes Rocour

City Chief Nijmegen

Sophie Cooijmans

City Chief T.S.R. Vidar - Tilburg

Jop Heuvelmans

City Chief Plato - Tilburg

Veerle van der Linden

City Chief Olof - Tilburg

Frederique Schukking

City Chief Vindicat - Groningen

Bette Benerink

City Chief RVSV - Rotterdam

Yorick Noomen

City Chief Veritas - Utrecht

Marthe van Vugt

City Chief Veritas - Utrecht

Geronimo Gerissen

City Chief Laurentius - Rotterdom