Lustrumreis Verenigde Staten – Hit The Road Jack!

Overweldigende natuurparken & iconische wereldsteden.

“Nothing behind me, everything ahead of me, as is ever so on the road.” schreef Jack Kerouac in zijn beroemde Amerikaanse reisverslag ‘On The Road’. Een gedachte die zijn veel van zijn voorgangers zullen beamen. De ongekende aantrekkingskracht van de Verenigde Staten met haar onbegrensde mogelijkheden is onomstreden, al sinds de eerste kolonisten zich dit gebied toe-eigenden om een nieuwe gouden toekomst op te bouwen. In slechts enkele eeuwen ontpopte Amerika zich tot absolute wereldmacht, op alle denkbare vlakken. Een eindeloos fascinerend land met kosmopolitische wereldsteden, glamour iconen, oneindige highways, eeuwige sporthelden, een ongeëvenaarde muziek scene en enorm diverse natuurpracht. Of jullie nu een rondreis door het oosten, westen, zuiden of noorden van Amerika overwegen, het scala aan mogelijkheden is hier ongekend. Wij stellen een ultieme trip naar de West-Amerikaanse parken en steden voor: gegarandeerd een ‘bigger and better’ lustrum experience dan jullie ooit hebben beleefd!

REIS HIGHLIGHTS

  • Cruisen over Venice Beach met California Beach Cruisers
  • Scheuren door San Francisco met knalgele go carts
  • Helikoptervlucht boven Las Vegas
  • Met Amerikaanse campers door de beroemde bomen van het Yosemite National Park
  • Sand dune buggy rijden & Woestijn BBQ (buiten Vegas)

HANDIGE TIPS

  • Reistijd: ± 12 uur vliegen
 

FOTOS LUSTRUMREIS

Activiteiten

 

Wat kan je doen op lustrumreis?

Jullie trappen af in San Francisco, thuishaven van The Giants, de wereldberoemde Golden Gate Bridge en natuurlijk Alcatraz! Stap aan boord van de ferry en waan je een extreem gevaarlijke crimineel in deze inmiddels gesloten maar nog steeds beruchte gevangenis, midden in de baai van de stad. Ontdek daarna de heuvelachtige downtown area en bekende Chinatown wijk: hobbelend in de authentieke kabeltram of racend in knalgele GoCarts. Voor de echte snelheidsduivels bestaat zelfs de mogelijkheid per powerboat door de prachtige baai te knallen! Na een stevig avondje stappen staan de volgende dag verschillende SUV’s of Jeep Wrangler’s voor jullie klaar om zelf de oversteek te maken naar het wonderschone Yosemite National Park. Maak een lange hike rondom de Mammoth Lakes en vindt er letterlijk beren op je weg. Of kies het wilde water pad en ga nog even heerlijk raften op de woeste rivier want als volgende stop wacht namelijk het snikhete en gortdroge Death Valley. Rijdend door deze uitgestrekte vlaktes bereiken jullie daarna al snel de onvervalste ‘Sin City’; Las Vegas! Zorg dat jullie ’s avonds arriveren want deze stad ontdek je het best in het donker

Zeker als jullie tijdens een spectaculaire helikoptervlucht de zon langzaam zien ondergaan en de verlichting van The Strip als een magisch wonderland te voorschijn komt. Verdubbel jullie drinkgeld met een gokje in een van de klassieke casino’s en stap samen aan boord van jullie eigen Party Bus voor een legendarische nacht. Zonder een mooie horse back ride of sand buggy race de volgende dag, zou je bijna vergeten dat dit gokparadijs midden in de woestijn ligt! Na een bezoek aan de iconische Hoover Dam en het mooie Palm Springs zetten jullie koers richting Los Angeles. ‘City of Angels’, ‘Tinseltown’ of gewoon ‘La-La Land’: deze stad van Hollywood, Santa Monica Beach (vergeet je knaloranje Baywatch zwembroek niet!) en Beverly Hills kan simpelweg niet worden overgeslagen. Op echte Califonia Beach Cruisers verkennen jullie geheel in stijl de beroemde boulevards van Venice Beach. Als ’s avonds tijdens de strand BBQ de zon aan de Grote Oceaan ten onder gaat, weten jullie het allemaal zeker: wat een land, wat een reis. ‘Murica, f*ck yeah!

Vragen? Stuur ons eens berichtje!

Vrijblijvende offerte

Wij kunnen vrijblijvend een digitale offerte voor jullie maken. Kijk hier voor een voorbeeld. Laat ons hieronder jullie wensen weten of bel ons op. Wij helpen jullie graag!

Waarom bij ons boeken?

  • Bucket List - een reiservaring, op basis van jouw wensen, voor jou in elkaar gezet door je eigen Bucket List Consultant. Inspiratie voor de Bucket List van je vrienden gegarandeerd!
  • World class - in samenwerking met onze partners van wereldklasse ontwerpen we een ervaring met de tofste activiteiten, gidsen, transport en accommodatie. Kies uit 7 continenten en bijna 200 landen, keuzestress? Give us a call!
  • Fair - binnen het door jou aangegeven budget ontwerpen we de ultieme trip.
  • Persoonlijk - heb jij al een eigen Bucket List Consultant? Persoonlijk contact en advies gegarandeerd.

Ervaringen

Joost van Hout, LuCo M.A.R.N.I.X – A.S.C./A.V.S.V.

“Wij zijn met een groep van 64 vrienden via Bohemian Birds naar Polen geweest. De combinatie tussen Warschau en Krakau zorgde voor een onvergetelijke tijd die door de strakke organisatie van Bohemian Birds vlekkeloos verliep. Over het logistieke gedeelte en de accommodaties was niets aan te merken en het was erg plezierig om samen te werken met deze organisatie vanwege de oprechte interesse in onze wensen en hierop de reis te bepalen met leuke activiteiten. Het uitgaan was goed geregeld vanwege de locale contacten die Bohemian Birds in Polen heeft, wat erg fijn samenwerken is. Voor een grote groep vrienden/studenten is Bohemian Birds zeer aan te raden!”

Laurens Wijkstra & friends

"Ik zou iedereen aanraden met Bohemian Birds een reis te organiseren, een flexibele organisatie die er alles aan doet om de gaafste en meest unieke reis van je leven te maken. Als organisator van de reis heb ik heerlijk ontspannen kunnen reizen omdat alles al geregeld was”.

H.E.B.E.

"Toevallig kwamen we in contact met Bohemian Birds. Wij wilden alles zelf regelen, maar de eerste indruk was heel prettig, dus waarom niet?Dat was een hele goeie beslissing. Je zou maar vliegtickets moeten regelen voor vijftig mensen ofzo. Onze verblijfplaats kon niet centraler gelegen. Restaurants, clubs, activiteiten, het was allemaal geregeld, met gids en al. Wij hoefden oprecht alleen maar te zorgen dat de iedereen bleef leven."

Hoe werken wij?

Wij helpen jou met het legen van je bucket list in 3 stappen. 1. We nodigen je uit voor een kop koffie bij ons op kantoor om je bucket list te bespreken. 2. We sturen je een op maat gemaakt voorstel 3. Samen met je vrienden ga je op een onvergetelijke lustrumreis.

Koffie / biertje

Heb je vragen, opmerkingen en / of suggesties? No worries. Laat het ons weten en we komen z.s.m. bij je terug.

Voorstel

Op basis van de bucket list van jou en je vrienden maken we een op maat gemaakte offerte die uiteraard ook via je mobiele telefoon goed te bekijken en te delen is met je vrienden. We vernemen graag je feedback op ons voorstel en kunnen waar nodig nog aanpassingen maken.

Leeg je Bucket List

We nemen je al het werk uit handen. Het enige wat jullie moeten doen is zorgen dat iedereen op tijd in dat vliegtuig zit. En het grote bucket list afstrepen kan beginnen.