Lustrumreis Colombia – ¡Ándale Ándale Aventura!

Avonturiers, Salsa Chica's, Coffee Lovers & Narcos unite.

Het kleurrijke Colombia kenmerkt zich door haar waanzinnige contrasten. Van de spectaculaire tropische stranden aan zowel de Atlantische als de Pacifische oceaan, tot de wit besneeuwde Andes bergketens met haar bergdorpen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. En van de eindeloze Orinoco vlaktes tot de dichte begroeide Amazone jungle en oude Spaanse koloniale steden met moderne metropool invloeden. Een land en een bevolking gevormd door haar turbulente maar rijke geschiedenis: verenigd en herrezen. Europeanen, Afrikanen, inheemse groepen en Latino’s dragen allemaal bij deze culturele smeltkroes; ontwapenend genereus, hopeloos romantische en onvoorstelbaar optimistisch. Sinds de veiligheid de laatste decennia enorm is verbeterd, weten bezoekers de gastvrije en enorm optimistische Colombianen in grote getallen te vinden. Wij snappen heel goed waarom; dit avontuurlijke land móet je echt ooit beleven.

REIS HIGHLIGHTS

 • Paragliden boven Medellin
 • Hangmatten met zeezicht in Tayrona National Park
 • Overnachten op het water in Casa en el Agua
 • Caven en raften in het Rio Claro Reserve
 • Privé catamaran rond de Rosario Islands

HANDIGE TIPS

 • Reistijd: ± 12 uur vliegen
 • Proef: Pinto, de beste espresso ter wereld
 • Lokale uitgaven:
 

FOTOS LUSTRUMREIS

Activiteiten

 

Wat kan je doen op lustrumreis?

Avonturiers op zoek naar actie, salsa liefhebbers van het eerste uur en coffee snobs & barista’s op zoek naar de bakermat van het zwarte goud: verenigd u! Haast je naar het vliegveld voor een potje competitief inchecken en zorgt dat je als eerste die nooduitgang-stoel weet te regelen. Jullie zijn namelijk nog wel een paar uur onderweg. Heb je meteen tijd om ondertussen nog snel even die season finale van Narco’s mee te pakken voor je je in dit heerlijke land gaat onderdompelen. En waar anders te beginnen dan in Colombia’s trotse hoofdstad Bogotá? De bruisende bakermat van het land en de op twee na hoogste hoofdstad in de wereld. Even wennen aan de ijle lucht hier kan geen kwaad. Geen nood; nu jullie er toch zijn, pak gelijk even een traditionele salsa workshop mee om straks thuis extra credits te scoren met je soepele heupen.

In Medellín kom je oog in oog te staan met de drugs geschiedenis van dit land. Pablo Escobar heeft hier overduidelijk zijn sporen nagelaten. Maar waar veel sloppenwijken vroeger in handen waren van de drugskartels is de stad inmiddels enorm ontwikkeld. Goed te zien ook vanuit de lucht, waar de waaghalzen van jullie groep als vrije vogels kunnen paragilden boven de stad. Niet te lang treuzelen in het bruisende nachtleven want de jungle wacht op jullie! Een canopy tocht laat je het ondoordringbare woud vanuit een heel nieuw perspectief ervaren, en bij de rafting en caving tochten in het Rio Claro Reserve houden zelfs de meest ervaren watersporters onder jullie het niet droog. Maar goed ook, want nu jullie toch nat zijn kun je maar beter ook de Rosario Islands afstrepen. Deze paradijselijk koraaleilanden liggen slechts een uurtje uit de kust maar mogen zeker niet worden overgeslagen. Een privé catamaran erbij om te duiken en snorkelen in het kristalheldere water? U roept, wij draaien. Meteen maar overnachten en feesten op het water in Casa en el Agua dan, voordat jullie weer aan thuis moeten denken. Lijkt ons wel zo verstandig. ’But…Why is the rum gone?’ Geen idee, beter vraag je het even aan die fijne vrienden van je. Wij zijn sowieso onschuldig..

Vragen? Stuur ons eens berichtje!

Vrijblijvende offerte

Wij kunnen vrijblijvend een digitale offerte voor jullie maken. Kijk hier voor een voorbeeld. Laat ons hieronder jullie wensen weten of bel ons op. Wij helpen jullie graag!

Waarom bij ons boeken?

 • Bucket List - een reiservaring, op basis van jouw wensen, voor jou in elkaar gezet door je eigen Bucket List Consultant. Inspiratie voor de Bucket List van je vrienden gegarandeerd!
 • World class - in samenwerking met onze partners van wereldklasse ontwerpen we een ervaring met de tofste activiteiten, gidsen, transport en accommodatie. Kies uit 7 continenten en bijna 200 landen, keuzestress? Give us a call!
 • Fair - binnen het door jou aangegeven budget ontwerpen we de ultieme trip.
 • Persoonlijk - heb jij al een eigen Bucket List Consultant? Persoonlijk contact en advies gegarandeerd.

Ervaringen

Joost van Hout, LuCo M.A.R.N.I.X – A.S.C./A.V.S.V.

“Wij zijn met een groep van 64 vrienden via Bohemian Birds naar Polen geweest. De combinatie tussen Warschau en Krakau zorgde voor een onvergetelijke tijd die door de strakke organisatie van Bohemian Birds vlekkeloos verliep. Over het logistieke gedeelte en de accommodaties was niets aan te merken en het was erg plezierig om samen te werken met deze organisatie vanwege de oprechte interesse in onze wensen en hierop de reis te bepalen met leuke activiteiten. Het uitgaan was goed geregeld vanwege de locale contacten die Bohemian Birds in Polen heeft, wat erg fijn samenwerken is. Voor een grote groep vrienden/studenten is Bohemian Birds zeer aan te raden!”

Laurens Wijkstra & friends

"Ik zou iedereen aanraden met Bohemian Birds een reis te organiseren, een flexibele organisatie die er alles aan doet om de gaafste en meest unieke reis van je leven te maken. Als organisator van de reis heb ik heerlijk ontspannen kunnen reizen omdat alles al geregeld was”.

H.E.B.E.

"Toevallig kwamen we in contact met Bohemian Birds. Wij wilden alles zelf regelen, maar de eerste indruk was heel prettig, dus waarom niet?Dat was een hele goeie beslissing. Je zou maar vliegtickets moeten regelen voor vijftig mensen ofzo. Onze verblijfplaats kon niet centraler gelegen. Restaurants, clubs, activiteiten, het was allemaal geregeld, met gids en al. Wij hoefden oprecht alleen maar te zorgen dat de iedereen bleef leven."

Hoe werken wij?

Wij helpen jou met het legen van je bucket list in 3 stappen. 1. We nodigen je uit voor een kop koffie bij ons op kantoor om je bucket list te bespreken. 2. We sturen je een op maat gemaakt voorstel 3. Samen met je vrienden ga je op een onvergetelijke lustrumreis.

Koffie / biertje

Heb je vragen, opmerkingen en / of suggesties? No worries. Laat het ons weten en we komen z.s.m. bij je terug.

Voorstel

Op basis van de bucket list van jou en je vrienden maken we een op maat gemaakte offerte die uiteraard ook via je mobiele telefoon goed te bekijken en te delen is met je vrienden. We vernemen graag je feedback op ons voorstel en kunnen waar nodig nog aanpassingen maken.

Leeg je Bucket List

We nemen je al het werk uit handen. Het enige wat jullie moeten doen is zorgen dat iedereen op tijd in dat vliegtuig zit. En het grote bucket list afstrepen kan beginnen.